perjantai 4. heinäkuuta 2014

Paluumuuttaja?

Mistä tietää, että on integroitunut hyvin Kiinaan (tai vaihtoehtoisesti menettänyt järkensä)? Siitä, että täysin viattomasti ihmettelee, että miksi nuo myyjät yrittävät puhua mulle englantia? Ja sitten sekunnin päästä muistaakin olevansa laowai.

Olen kovin onnellinen todetessani tämän, sillä blogia alusta saakka lukeneet varmaan muistavat, että tähän pisteeseen pääseminen on vaatinut aika paljon. Kiina ei ole ollut helppo paikka sopeutua, mutta nyt se tuntuu jo kodilta. 

Vuosi Kiinassa alkaa siis olla loppusuoralla. Lopputentit ovat paketissa, laukut kaivettu esille, tuliaisia shopattu urakalla ja parin päivän (!!) päästä olen taas armahassa Suomenmaassa.

Ainut, mikä on jäänyt tekemättä on rakkaiden ihmisten hyvästely täällä päässä, sillä onnekseni sain sanoa heille että nähdään ensi syksynä! Suomeen paluu siis muuttui Suomen-lomaksi ja Pekingissä saadaan ihmetellä meikäläisen valkeaa naamaa myös seuraavan vuoden ajan :)

Blogi jää kuitenkin nyt ainakin tauolle, katsotaan asiaa uusin silmin ensi syksynä kun lukuvuoden opiskelukuorma selviää. Kiitos tuhannesti kaikille lukijoille, blogia on katsottu hippasta vaille 7500 kertaa! Se on huimasti paljon enemmän mitä koskaan osasin edes kuvitella, iso kiitos erityisesti kaikille jotka ovat laittaneet viestiä tai palautetta, joko blogiin tai yksityisesti. :)

再见!eli heippa ja nähdään taas!